Фирма "Дентал плюс ЕООД" е оторизиран вносител и сервиз на "Дюрр Дентал" от 1991 година.ИНДИВИДУАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ВСЕКИ КАБИНЕТ

КОМПРЕСОРИ

АСПИРАЦИИ

СЕПАРАТОРИ

ДИАГНОСТИКА

ПРОФИЛАКТИКА

ХИГИЕНА