СИСТЕМИ ЗА СКАНИРАНЕ Vista Scan Mini Easy, Mini View, Mini Plus - Dürr Dental

Logo_DD_EN_RGB


Ренгенови Апарати
Системи за сканиранеБрошура VistaScan Mini Easy
Инструкции за работа VistaScan Mini Easy


VistaScan Mini Easy


Компактен и лесен
Скенерът за визуални пластини VistaScan Mini Easy прави диагностиката на пластината на изображението още по-бърза за зъболекарите. Компактното устройство е особено лесно за използване и изисква минимум пространство - така че да може да бъде инсталирано в процедурната стая. Предимството: рентгенова снимка и сканиране директно до стола. Многократните графични плочи VistaScan се отчитат с най-високо качество за секунди. Никога не е имало по-подходящо време да преминете към табелки с изображения.

Основни функции:

 • Отлично качество на изображението
 • Бърза наличност на изображението
 • Идеален уред за стол
 • PC интерфейс през USB или мрежа
 • Водеща на пазара технология за плочи за изображения от Dürr Dental
 • Общи Размери
  Графичните плочи с размер 0 и размер 2 могат да се използват с VistaScan Mini Easy. Освен това е налична 100% активна повърхност. Лесно боравене - точно както при аналогов филм.

  Лесно боравене
  Особено лесно боравене: Прочетете, изтрийте и се подгответе за следващата употреба в една стъпка. Бърза наличност на изображението от 6 секунди в непосредствена близост до пациента.

  Лесна интеграция
  VistaScan Mini Easy може да се управлява със Dürr Dental Imaging Software или други софтуерни пакети чрез плъгини или драйвери Twain. Той може лесно да се интегрира в хирургичната инфраструктура чрез USB или мрежа.  dental plus
  dental plus
  dental plus
  dental plus

  Технически данни

  VistaScan Mini Easy
  Размери на плочите S0; S2
  Ефективна разделителна способност (LP / mm, dpi) 22; 1100
  Теоретична разделителна способност (LP / mm, dpi) 40; 2 000
  Тегло (кг) 6,5
  Размери (В x Ш x Д мм) 226 x 234 x 243
  Функция в режим на готовност Да
  Интерфейси USB / мрежа


  Брошура VistaScan Mini View
  Инструкции за работа Vista Scan Mini View


  Vista Scan Mini View


  Скенерът за табелка с тъчскрийн за интраорални формати
  Новият скенер за изображение на VistaScan Mini View дава възможност за интуитивна, ефективна и спестяваща време дигитализация на графичните плочи. Наред с други неща, големият сензорен екран с лесния за използване потребителски интерфейс допринася за това. Неговият компактен размер и вградените безжични функции правят устройството наистина гъвкаво.

  Характеристика:

 • Най-високо качество на изображението
 • Сензорен екран с висока разделителна способност
 • ScanManager за оптимален работен процес
 • За всички интраорални формати
 • Надеждност благодарение на вътрешната памет
 • Връзка с компютър чрез WLAN / LAN
 • Възможен самостоятелен режим
 • Компактна форма, качество на изображението без компромис

  Добавена стойност в надеждността и ефективността

  Всички интраорални формати
  С VistaScan Mini View можете да използвате всички формати с интраорални графични плочи - от размер 0 до размер 4. Процесът е толкова лесен, колкото при аналоговия филм.

  Самостоятелен режим
  VistaScan Mini View може да работи и самостоятелно, напр. Ако ИТ мрежата спре, пак можете да сканирате и запазвате рентгенови изображения. Изображенията временно се поставят във вътрешната памет и по-късно се прехвърлят в базата данни. Също така е идеално подходящ за използване като мобилно решение, например при посещение на домове за възрастни хора.

  Удобен сензорен екран
  4,3-инчовият сензорен екран с висока разделителна способност може да показва 16,7 милиона цвята. Осигурява отлично качество на изображението. Функцията за предварителен преглед на сканираното изображение позволява бързо да се проверят рентгеновите резултати.

  Отлично качество на изображението
  Благодарение на технологията PCS, VistaScan Mini View може надеждно да изобрази лезии на кариес D1 и ендо инструменти до ISO 06.

  ScanManager - за още по-ефективна работа
  Можете да изпращате задания за сканиране към скенера по всяко време от всяка работна станция. Изберете работата, сканирайте, готово. След това изображенията автоматично се предават на компютъра, който ги е поискал. Няма нужда да чакате около устройството.

  Компактен и гъвкав
  Благодарение на малките си изисквания за пространство, VistaScan Mini View е идеален за поставяне до лечебни столове: Той е идеален за правене на рентгенови лъчи и сканиране точно в лечебната станция.

  Интуитивен контрол - оптимален работен процес
  Удобният потребителски интерфейс позволява лесното управление на VistaScan Mini View - на ръка или с предоставения стилус. В допълнение към други функции, той предоставя много информация в подкрепа на работните процеси.

  Wi-Fi функционалност
  Вградената безжична функционалност позволява на VistaScan Mini View лесно да се интегрира в съществуваща мрежа и да се постави почти навсякъде, където пожелаете, например точно до лечебен стол. Естествено има и LAN интерфейс.  dental plus
  dental plus
  dental plus
  dental plus

  Технически данни

  VistaScan Mini View
  Екран 4.3 "сензорен екран, 800 x 480 пиксела, 16,7 милиона цвята
  Размери на плочите 20 до 4
  Ефективна разделителна способност (LP / mm, dpi) 22, 1100
  Теоретична разделителна способност (LP / mm, dpi) 40, 2000
  Тегло (кг) Прибл. 7 кг
  Размери (В x Ш x Д в мм) 275 x 226 x 243
  Функция в режим на готовност Да
  Интерфейси LAN, USB


  Инсталиране и конфигуриране VistaScan Mini Plus
  Инструкции за работа VistaScan Mini Plus


  Vista Scan Mini Plus


  VistaScan Mini Plus - „победител в наградата за дизайн на червени точки 2011“

  От въвеждането на конвенционалното разработване на рентгенови филми в стоматологията, Dürr Dental е на върха на диагностиката в хирургията.
  Цифровият рентген с Dürr Dental предлага на зъболекарите изображения с висока разделителна способност, за да отговори на всички диагностични изисквания.
  Повече от 50 години опит в развитието на рентгеновите технологии води отново и отново до ориентирани към практиката и иновативни решения.
  Скенерът за визуални пластини VistaScan Mini прави диагностиката на пластината на изображението още по-бърза за зъболекарите. Компактното устройство е особено лесно за използване и изисква минимум пространство - така че да може да бъде инсталирано в процедурната стая.

  Предимството:
  Рентгенова снимка и сканиране директно до стола с пълна гъвкавост във форматите на изображенията. Многократно използваемите пластини за изображения на VistaScan се отчитат с най-високо качество за секунди. Никога не е имало по-подходящ момент за смяна на плочи.  dental plus
  dental plus
  dental plus

  VistaScan Mini Plus - компактен без компромиси
  Градуирането на сивата скала на плочата с изображението с VistaScan Mini позволява презентация, съизмерима с качеството на плочата. С доказаното инженерство и изключителното качество на изображението, характерни за Dürr Dental скенерите за изображения в целия свят. Произведено в Германия.

  Без компромиси с качеството на изображението
  Благодарение на технологията PCS, VistaScan Mini може надеждно да разреши кариес D1 лезии и ендоинструменти до ISO 06. С 22 LP / mm, 16-битови (65.536) сиви скали.

  Без компромиси по отношение на простотата
  Особено лесно боравене: Прочетете, изтрийте и се подгответе за следващата употреба в една стъпка. Бърза наличност на изображението от 6 секунди в непосредствена близост до пациента.

  Без компромиси по отношение на интеграцията
  VistaScan Mini може да се управлява с DBSWIN или други софтуерни пакети чрез приставки или драйвери Twain.Може лесно да се интегрира в хирургичната инфраструктура чрез USB или мрежов интерфейс.

  Без компромиси по отношение на гъвкавостта
  Всички интраорални табели с изображения - от размер 0 до 4 - могат да се използват с VistaScan Mini. Освен това е налична 100% активна повърхност. Лесно боравене - както при аналогов филм.

  Без компромиси по конфигурацията
  Дисплеят показва най-важните данни за пациента и информация за процеса на сканиране с един поглед. Включително енергоспестяваща функция в режим на готовност.

  Най-високо качество на изображението, перфектна презентация
  С разпознаване на детайли от 22 LP / mm, плочите с изображения на VistaScan имат по-висока резолюция от рентгеновия филм и надвишават тази на конкурентите. Системата за събиране на фотони (PCS) от Dürr Dental вече изпреварва текущите разработки на плочата за изображения.

  Това означава:
  В диагностиката вие сте добре подготвени за бъдещето с това компактно решение. Софтуерът за изображения DBSWIN показва резултатите в брилянтно качество и позволява ергономични работни процедури. VistaScan Mini може да се управлява с повечето стандартни софтуерни пакети за зъбни изображения.

  Най-високо качество на изображението, перфектна презентация
  По-бърза и надеждна диагностика
  Преминаване от рентгенов филм към "цифрова" плоча за изображение? Няма нищо по-лесно от това. процедурата за рентгеново излагане остава същата, както преди. Надеждността на диагностиката обаче се повишава благодарение на оптималното разпознаване на детайлите и усъвършенстваната софтуерна поддръжка. С VistaScan Mini можете да се възползвате от всички предимства на технологията Dürr Dental за плочи за изображения в най-компактната му форма. Тънките, гъвкави пластини за изображение са по-приятни за пациента и са особено издръжливи благодарение на тяхното специално покритие.

  Минимален формат - максимално качество на изображението

  dental plus
  dental plus
  dental plus
  dental plus

  Технически данни

  VistaScan Mini Plus
  Дисплей Да
  Размери на плочите 0 до 4
  Ефективна разделителна способност (LP / mm, dpi) 22, 1100
  Теоретична разделителна способност (LP / mm, dpi) 40, 2000
  Тегло (кг) Прибл. 6,5 кг
  Размери (В x Ш x Д в мм) 226 x 234 x 243
  Функция в режим на готовност Да
  Интерфейси USB / мрежа  Телефон

  0898549875

  АДРЕС

  Пловдив
  ул. Крали Mарко 11