ПРОФИЛАКТИКА - Vector® Paro / Scaler, MyLunos - Dürr Dental

Logo_DD_EN_RGB
Брошура
Инструкции за работа


Vector® Paro / Scaler

Най-високо професионално почистване на зъбите

Технически и оптичен акцент
Пиезокерамичното задвижване на скалера Vector позволява ефективно отстраняване на зъбната плака, като същевременно осигурява възможно най-добрата защита на чувствителните тъканни структури.
Ергономичният наконечник има шест мощни светодиода с дълъг живот, които осигуряват оптимално осветление - дори на места, които иначе са трудно забележими. Стерилизиращият се светлинен проводник е с особено високо качество.

Това е от значение:

 • Интелигентна и усъвършенствана технология
 • Модерен, ергономичен дизайн
 • Лесен за използване
 • Иновативно, дълготрайно LED осветление за осигуряване на безопасна работа
 • Интелигентна програма за дезинфекция и почистване
 • durr dental
  durr dental
  durr dental  Технически данни

  Стойности на връзката (V / Hz) 230, 50/60
  Работна честота (kHz) 25–35
  Количество за пълнене на контейнера за вода (ml) 600
  Консумация на вода на скелера (ml / min) приблизително 30
  Размери (В x Д x Ш см) 16 х 21,5 х 15,3
  Тегло (кг) 1.9


  Брошура MyLUNOS система
  Информация MyLUNOS
  Инструкции за работа MyLUNOS


  MyLunos ®


  Устройство за прахообразна струя
  Накрайникът за прахообразна струя MyLunos предлага помощ с лекота, мощност и ергономично боравене, когато трябва да премахнете обезцветяването, отлаганията и биофилмите. В зависимост от дюзата е готова за наддеснево или поддеснево приложение. Подвижната прахообразна камера, която се предлага в 4 цвята, се сменя бързо и лесно, като гарантира, че винаги е на разположение точно точния прах. Уредът следва нашия строго систематичен подход - от подготовката и употребата по време на лечението до преработката. MyLunos предлага висока гъвкавост и ефективност, тъй като е замислена като система.


 • За наддесневи и субгингивални приложения: плавните, непрекъснати лечебни процеси са възможни чрез бързо сменяне на двете дюзи
 • Принцип на сменяема камера: особено лесен за смяна с щик - дори по време на лечението
 • Безопасното затваряне на клапана позволява предварително пълнене на контейнерите и има подходящ цвят за всеки тип прах за прах Lunos®
 • Наконечникът и отделните части могат да бъдат обработени напълно автоматично
 • Ергономичен наконечник, с върха въртящ се на 360 градуса

 • MyLunos ® . За перфектния работен процес.

  Един за всички
  Независимо дали става въпрос за наддеснево отстраняване на обезцветяването или за субгингивално почистване на коренови и имплантни повърхности - обработките могат да бъдат завършени гладко и без прекъсване чрез бърза смяна на двете дюзи.

  Принцип на сменяема камера
  Особено лесно се сменя с байонетния улов, дори по време на лечението. По този начин спирането на работата или загубата на мощност поради ниско ниво на запълване се елиминират. Различни прахове също могат да се използват, за да отговарят на изискванията.

  Наконечникът и отделните части могат да бъдат напълно автоматично обработени
  Всички отделни елементи на наконечника са изработени от термоустойчива пластмаса и следователно могат да бъдат термодезинфекцирани и автоклавирани.

  Подготовка на контейнерите
  Безопасното затваряне на клапана позволява предварително пълнене на контейнерите. Умните тави за съхранение позволяват гъвкаво пълнене и съхранение. Контейнерите се предлагат в 4 различни цвята, всеки от които съвпада с един от 4-те вида прах за профилактика Lunos®.
  Телефон

  0898549875

  АДРЕС

  Пловдив
  ул. Крали Mарко 11