КАНЮЛИ - Dürr Dental

Logo_DD_EN_RGB

Хигиенни препарати
Кърпички за дезинфекция
Хигиенно оборудване
Канюли


Най-тихите и безопасни канюли – от Dürr Dental

Правилните канюли ви позволяват ефективно да намалите натоварените с микроби аерозоли. Широката гама канюли от Dürr Dental защитава целия екип на вашата практика. Всички канюли в гамата на Дюрр Дентал имат едни и същи основни качествени характеристики: те са с ергономичен дизайн и нямат остри ръбове, което ги прави изключително комфортни за пациентите, без да пречи на оптималния захват за работа на терапевта. Всички канюли осигуряват високоефективна аспирационна производителност за отстраняване на слюнка, кръв и микрочастици от устата на пациента и следователно са много подходящи за всички видове и области на лечение.

Всички аспираторни накрайници и канюли от Dürr Dental са автоклавируеми! Универсални канюли

Хирургически канюли Профилактична канюла Y- адаптер – 2 в 1dental plus

АНТИРЕФЛУКСНА КАНЮЛА "PROTECT"

Допълнителните входни отвори не позволяват да се получи рефлукс* на замърсен секрет от аспирационната система, когато се прилага засмукване към канюлата. Универсалната канюла Protect няма остри ъгли и ръбове и не наранява и дразни тъканта. Така се постига максимален комфорт за пациентите.
*Вижте известието от Комисията за болнична хигиена и превенция на инфекциите към Института Робърт Кох относно „Превенция на инфекции в стоматологията/хигиенни изисквания“, раздел 5.2, публикувано във Федерален здравен бюлетин 4/2006 (Springer-Verlag, Хайделберг)dental plus

УНИВЕРСАЛНА КАНЮЛА ЗА ВЪЗРАСТНИ

Универсалните канюли DÜRR DENTAL са особено тихи. В проучване, проведено от института Fraunhofer, измереният обем е значително под нивото на сравнимите конкурентни продукти. Следователно те осигуряват сертифицирано, нискошумно засмукване на аерозолите. И всичко това, без да причинява рани и дискомфорт от засмукване.

dental plus

УНИВЕРСАЛНА КАНЮЛА "PETITO" ЗА ДЕЦА

Децата се нуждаят от високофункционална канюла, която позволява изключително ергономично лечение. Канюлата Petito е по-малка от обикновената универсална канюла; нейните входове за вторичен въздух Protect осигуряват оптимална защита срещу рефлукс от аспирационната система. Също така няма ъгли или остри ръбове и не причинява дискомфорт.

dental plus

ХИРУРГИЧЕСКА КАНЮЛА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА

Хирургическа канюла за еднократна употреба с диаметър 2,5 mm и дължина на канюлата от прибл. 17 см. Канюлата има накрайник с вградени входове за вторичен въздух Protect. Това предлага възможно най-добрата защита срещу рефлукс от смукателната система. Канюлите са индивидуално опаковани и стерилни.

dental plus

ПРОФИЛАКТИЧНА "PROPHYLAXIS" КАНЮЛА: УЛАВЯ ДО ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ АЕРОЗОЛ

Само в DÜRR DENTAL: специално разработен въртящ се и заключващ се защитен връх позволява повишено поглъщане на аерозол и особено гъвкаво, ергономично засмукване като част от профилактичните лечения с устройства за почистване с прахова струя.

dental plus

Y-АДАПТЕР

Y-адаптерът е разработен специално за потребители, работещи сами без помощ и следователно се нуждаят от решение за засмукване без ръце. Позволява ви да намалите аерозолите по време на стоматологично лечение, особено с високоскоростни инструменти, когато използването на интраорално изсмукване на мъгла от спрей не е възможно (работи само със слюносмукател). Включената аерозолна канюла и гъвкав ежектор за слюнка са прикрепени към един смукателен маркуч с помощта на Y-адаптер. Слюносмукателят е разположен в устната кухина. Аерозолната канюла, стоящаотстрани на устата, намалява аерозолите. Y-адаптерът се предлага в две версии (∅ 11 mm или ∅16 mm) и може да се автоклавира!dental plus

СЕСТРИНСКИ МОДУЛ И НАКРАЙНИЦИ ОТ DÜRR DENTAL

Сестринските модули в денталните практики са оборудвани с различни компоненти в зависимост от фокуса на лечението, личната техника на засмукване и боравене. Благодарение на своя модулен дизайн, сестринският модул Dürr Dental Comfort може да бъде удължен индивидуално и конфигуриран за до пет различни накрайника. Можете да намерите всички нужни видове ръкохватки в каталога с канюли от Дюрр Дентал